Støtteaktier
KØB STØTTEAKTIER OG VIND I LOTTERIET - PÅ FLERE PLAN

Højby Håndbold har brug for din støtte 

I Højby Håndbold arbejder vi hele tiden på at udvikle klubben. Vi bestræber os på at følge med udviklingen inden for vores sport, have gode og spændende tilbud til vores medlemmer, gode træningsfaciliteter, veluddannede og motiverede trænere og afholde sociale arrangementer, som gør det sjovt at være en del af Højby Håndbold. 

 

Vi har skabt vores eget lotteri – HØJBY HÅNDBOLD STØTTEAKTIE LOTTERI, hvor du kan købe støtteaktier og støtte din klub og samtidig deltage i vores 2 halvårlige trækninger af FLOTTE PRÆMIER, og vi som klub kan tjene penge til fortsat at udvikle og forbedre tilbuddene til vores medlemmer.

 

Målrettet støtte til et bestemt hold

Indtægten fra salg af støtteaktier går til at lave aktiviteter bredt i Højby Håndbold. Du har dog mulighed for at tilgodese et bestemt hold med 1/3 af beløbet. Holdene kan frit disponere over det beløb de modtager fra støtteaktier til fx sociale arrangementer, stævner, køb af tøj eller hvad de måtte finde relevant. 

… så STØT HØJBY HÅNDBOLD ved at købe 1, 2, 3 eller flere STØTTEAKTIER og deltag i LODTRÆKNINGEN OM FLOTTE PRÆMIER lørdag d. 11.12.2021 samt sidste hjemmelørdag i foråret 2022.

Støtteaktierne koster: 

1 stk. Støtteaktie   150 kr.

2 stk. Støtteaktier  250 kr.

3 stk. Støtteaktier  300 kr.

Efterfølgende kun 50 kr. pr. stk. 

 

Betaling af støtteaktier kan ske ved overførsel til vores konto i Sparekassen Fyn: 0828-0002754002. Angiv: Støtteaktier + hvilket hold du ønsker at støtte, fx:  ”Støtteaktier – U13D” 

 

Du vil modtage bekræftelse pr mail eller SMS om hvilke støtteaktie numre du er blevet tildelt. Præmielisten kan ses på Højby Håndbold’s hjemmeside https://www.hoejbyhaandbold.dk/ under Info - Støtteaktier.

 

Hvis du har spørgsmål kontakt da: 

Næstformand Dorte Rosendal – 2093 4576

Kasserer Benjamin Kristensen - 5195 9919

Sponsorrepræsentant Uffe Villumsen – 2021 9252

 

Tak fordi du støtter os så vi kan udvikle vores klub !Se om du har vundet:


Trækningsliste fra den 2. april 2022

Trækningsliste fra den 11. december 2021